DESPRE COMPANIA NOASTRĂ

Suntem o firmă de instalatii electrice ce are ca domeniu de activitate:

– Proiectarea si executia instalatiilor electrice pana la 20KV (inclusiv)  pentru consumatori industriali (si casnici), a liniilor electrice aeriene si subterane;

– Statii de joasa si medie tensiune;

– Posturi de transformare 0.4-20 KV ;

– Executia instalatiilor de curenti slabi (detectie incendiu, efractie, CCTV,control acces);

– Instalatii de impamantare si paratrasnet;

–   Mentenanta si revizii in instalatiile electrice;

– Teste si  verificari PRAM a instalatiilor si echipamentelor electrice

SSAB International Electric S.R.L. este înregistrată la Registrul Comertului sub numărul J04/1198/2016, având CUI RO36562379, iar sediul social se află în Bacău, str. Logofat Tautu, nr. 5A, cod poștal 600190. Capitalul firmei este integral privat. Din punct de vedere geografic, compania, prin diverse parteneriate a operat și operează pe tot teritoriul României.

Întreaga activitate în societatea noastră se desfășoară în baza unui Sistem de Management Integrat implementat și certificat conform standardelor: ISO 9001:2015 – sistem de managementul calității, ISO 14001:2015 – sistem de management de mediu, ISO 45001:2018 – sistem de management al sănătății și securității operaționale.

Sistemul de management integrat constituie un ansamblu de acțiuni planificate, destinate să asigure realizarea și menținerea calității în toate etapele proceselor ce se desfășoară în societate, să garanteze și să ofere încredere că serviciile/lucrările oferite sunt în conformitate cu cerințele de calitate specificate, să asigure identificarea și soluționarea aspectelor de mediu din societate, să asigure mediul de lucru necesar desfășurării proceselor, să gestioneze și să reducă pe cât posibil riscurile la care sunt supuși salariații societății.

Probleme cu Instalația Electrică ?

Contactați echipa de profesioniști SSAB IE !

Probleme cu Instalația Electrică ?

Contactați echipa de profesioniști SSAB !

Avantajele
companiei
noastre

  • personal calificat și bine instruit
  • societate autorizată ANRE și certificată SRAC
  • parteneri și proiecte de renume la nivel național
  • mediu de lucru plăcut pentru angajați
  • productivitate, eficiență și calitate în servicii